Runweg 30 5258 BN Berlicum073 5032272Inloggen

Werkvoorbereider afdeling projecten

Werkvoorbereider afdeling projecten

 

 

 

 

 

 

Werkvoorbereider / tekenaar elektrotechniek
40 uur, Berlicum

Bedrijfsgebouwen, scholen, woningen of zorgcomplexen. Wat onze klanten ook bouwen, verbouwen of renoveren, wij leveren de enovatieve elektrotechnische installatie die perfect bij de klant en de gebruikers past. Als werkvoorbereider zorg jij dat de realisatie daarvan tot in de puntjes is voorbereid.

Dit ga je doen
Je overlegt met bouwpartners, maakt planningen, calculaties, technische tekeningen en werkinstructies en regelt de inkoop van materialen. Dat laatste betekent niet alleen dat je de bestellingen doet, maar ook dat je de contacten met leveranciers onderhoudt en de levertijden bewaakt.

Is je werk klaar na alle voorbereidingen? Niet bepaald. Want ondertussen komen er meer- en minderwerkaanvragen binnen, pas je werktekeningen aan of bestel je extra materialen. En daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor de monteurs die ‘buiten’ bezig zijn.

Als werkvoorbereider heb jij precies in beeld welke partijen betrokken zijn bij het karwei en wanneer bijvoorbeeld de monteurs klaar moeten zijn, zodat andere vaklui vooruit kunnen. Zo ben jij de hele dag aan het organiseren. Hoe jouw dagen eruitzien? Onmogelijk te zeggen. Soms bel je met leveranciers of aannemers, vervolgens ga je – indien nodig – op locatie kijken om een situatie te beoordelen. Daarbij zorg je voor goede afstemming met de projectleider.

Jouw heldenstatus

 • Je hebt minimaal een mbo4-opleiding elektrotechniek afgerond, aangevuld met vaktechnische cursussen.
 • Het is fijn als je al enkele jaren ervaring hebt in een vergelijkbare functie.
 • Werkdruk? Daar kun jij goed mee omgaan. Je blijft rustig, bewaart het overzicht en houdt kwaliteit altijd hoog in het vaandel.
 • Je kent de normen en voorschriften zoals NEN 1010 en NEN 3140/50110.
 • Je bent bekend met Stabicad.
 • Je bent een teamspeler, en bent besluitvaardig en zelfverzekerd.
 • Je bent vooruitstrevend, praktijkgericht, deskundig en organisatorisch sterk.

Bij ons wil je werken
Een installateur met lef. Die innovatieve installaties op e-gebied realiseert. Dat is vansantvoort enovatieve installaties. Onze klanten zien ons maar wat graag komen. De reden? Dat zijn onze mensen. Stuk voor stuk helden in hun vakgebied, net als jij. We zijn van oorsprong een familiebedrijf, en dat merk je nog steeds. Korte lijntjes, een platte organisatie en alle aandacht voor elkaar. Zo vinden we het belangrijk en leuk om met zijn allen de week af te sluiten met een drankje en hapje erbij. Kenmerkend is onze nuchtere Brabantse aanpakkersmentaliteit. Pas jij daarbij? Dan gaan bij ons alle deuren voor je open.

Je werkt met de projectleiders en andere werkvoorbereiders vanuit een van onze kantoortuinen. De sfeer daar is super, aldus je toekomstige collega’s. Vang je een discussie op over een probleem waar jij de oplossing voor hebt? Roep maar! Wij zijn dol op samenwerking en staan open voor ieders ideeën.

Dit krijg je van ons

 • Goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring, en conform de cao voor het Technisch installatiebedrijf.
 • Een team met fijne collega’s.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Vergoeding voor woon-werkverkeer.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
 • Een persoonlijk loopbaanplan, volop ontwikkelmogelijkheden en een uitgebreid aanbod van cursussen en opleidingen.

Reageer nu!
Ben jij onze nieuwe werkvoorbereider elektrotechniek? Stuur dan een korte motivatie met informatie over je werkervaring naar pz@evansantvoort.nl. Heb je nog vragen? Bel of app gerust naar 06 – 53 52 58 15.

 

 

, , ,

Menu