Runweg 30 5258 BN Berlicum073 5032272Inloggen

Zonnepanelen

Voor niets gaat de zon op!

Ga de stijging van de energiekosten te lijf met uw eigen zonnepanelen. De manier om voordelig én duurzaam uw eigen energie op te wekken. U verdient uw investering ruimschoots terug en krijgt bovendien een deel van het aankoopbedrag vergoed via een overheidssubsidie. Elektro van Santvoort helpt u de juiste stappen te zetten naar maximaal rendement.

Duurzame energie

Kiest u voor een zonne-energie-installatie van Elektro van Santvoort, dan kiest u voor een complete aanpak. Inclusief deskundig advies van echte specialisten. We bekijken zorgvuldig hoe de zon uw pand bereikt, meten de hellingshoek en bepalen of zonnepanelen het gewenste rendement opleveren. Zo werken we toe naar de beste oplossing voor uw situatie.

De voordelen van zonnepanelen

Elektro van Santvoort werkt samen met gerenommeerde fabrikanten van zonnepanelen. Het resultaat: topkwaliteit voor een scherpe prijs. En nog vele andere voordelen:

  • Direct besparen op energiekosten
  • Geld verdienen met uw reststroom
  • Duurzame energie
  • Minder afhankelijk van energiemaatschappij

Kosteloos adviesgesprek

Benieuwd hoeveel geld u kunt besparen met zonnepanelen? Bel 073 – 503 22 72 of vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak. U krijgt dan uitgebreide uitleg over de werking, subsidies en de terugverdientijd.

Menu