Runweg 30 5258 BN Berlicum073 5032272Inloggen

Organisatie

Alleen het beste is goed genoeg

Hoge kwaliteit, zowel in product als in advies. Elektro van Santvoort levert oplossingen waar opdrachtgevers blind op kunnen vertrouwen. Onze sleutel tot succes? Ruim veertig jaar ervaring, een schat aan kennis, hoogwaardig advies en een persoonlijke benadering.

Dit is typisch Elektro van Santvoort:

  • Een breed werkterrein: van industrie, gezondheidszorg en kantoren tot winkelcentra, parkeervoorzieningen, woningbouw en scholen.
  • Een hoog kennisniveau: wij investeren in opleidingen voor onze medewerkers, volgen ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet en delen onze kennis met opdrachtgevers.
  • Alles onder controle: Elektro van Santvoort kan elk project aan en ontzorgt u volledig.
  • Resultaat voorop: wij realiseren oplossingen die volledig zijn afgestemd op uw wensen.
  • Persoonlijke betrokkenheid: een goed resultaat begint met een prettig persoonlijk contact.

Passie voor het installatievak

Elektro van Santvoort is van huis uit een familiebedrijf en die sfeer hangt er nog altijd. Het hart van onze organisatie wordt gevormd door 55 medewerkers. Zij zijn onze kracht, ons kapitaal. Het is de passie voor de installatietechniek die ons bindt en drijft om elke dag weer het verschil te maken.

Werken bij Elektro van Santvoort

Elektro van Santvoort is voortdurend in beweging en volgt de technische ontwikkelingen op de voet. Opleiden is voor ons een echt werkwoord. We organiseren cursussen om onze kennis op peil te houden en zetten gericht in op verbetering van ons vakmanschap.

Erkend leerbedrijf

Elektro van Santvoort is een erkend leerbedrijf. Wij werken nauw samen met scholen in de omgeving en bieden onze leerlingen een complete praktische opleiding op de werkplek. Door gerichte ondersteuning van een leidinggevende en een praktijkopleider, ontwikkelen jonge talenten zich tot volleerde vaklieden.

Interesse?

Elektro van Santvoort staat altijd open voor mensen met passie voor elektrotechniek. Ben jij ervan overtuigd dat jij een bijdrage kunt leveren aan het succes van onze organisatie? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar pz@elektrovansantvoort.nl.

Menu