Runweg 30 5258 BN Berlicum073 5032272Inloggen

Leidinggevend monteur elektrotechniek

Leidinggevend monteur elektrotechniek

 

 

 

 

 

 

Leidinggevend monteur elektrotechniek
40 uur, Berlicum

Je bent maar wát trots op de projecten waar jij als leidinggevend elektromonteur je steentje aan bijdraagt. En terecht. Want door jouw manier van leidinggeven werken de monteurs als een goed geoliede machine samen. Daarmee ben je een belangrijke schakel binnen het projectteam. En ondertussen steek je zelf de handen uit de mouwen en werk je mee aan de realisatie en installatie van de elektrotechnische installaties.


Dit ga je doen
Samen met je team kom je in actie tijdens alle fases van de bouw. Jullie installeren aan de hand van technische tekeningen, van aanleg tot ingebruikstelling. Als leidinggevend monteur elektrotechniek bewaak je de planning, woon je indien nodig bouwvergaderingen bij en zorg je voor de bestelvoorbereiding en het aanvragen van materialen. Ook niet onbelangrijk: jij bent de persoon die aangeeft hoeveel mankracht je nodig hebt bij de klus. En je trekt aan de bel bij de projectleider als deadlines niet gehaald dreigen te worden.

 

In deze veelzijdige functie werk je nauw samen met de werkvoorbereider en stuur je je collega-monteurs aan, variërend van leerlingen tot ervaren vaklui. Als het mogelijk is werk je mee met je team, maar het komt ook voor dat het zo druk is dat je vooral administratieve en organisatorische zaken afhandelt. Voor jou geen probleem, want jij vindt niets fijner dan veel afwisseling in je werk. Daarnaast geniet je van de vrijheid, van het vele buiten werken en natuurlijk van waar het allemaal om draait: met andere vaklui een klus klaren.

Je vak wordt alleen maar uitdagender, mooier en gevarieerder. Bijvoorbeeld vanwege de ontwikkeling van nieuwe technieken. Prachtig toch, die continue uitdaging en innovatie?

Jouw heldenstatus

 • Je hebt minimaal een mbo3-, maar bij voorkeur een mbo4-diploma elektrotechniek.
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring als elektromonteur in woningbouw en/of utiliteit.
 • Het is fijn als je al ervaring met leidinggeven hebt.
 • Je bent stressbestendig en gemotiveerd.
 • Collega’s aansporen en motiveren is voor jou een tweede natuur.
 • Kwaliteit staat bij jou zeer hoog in het vaandel.
 • Planmatig werken gaat bij jou als vanzelf en je bent organisatorisch en analytisch sterk.

Bij ons wil je werken
Een installateur met lef. Die innovatieve installaties op e-gebied realiseert. Dat is vansantvoort enovatieve installaties. Onze klanten zien ons maar wat graag komen. De reden? Dat zijn onze mensen. Stuk voor stuk helden in hun vakgebied, net als jij. We zijn van oorsprong een familiebedrijf, en dat merk je nog steeds. Korte lijntjes, een platte organisatie en alle aandacht voor elkaar. Zo vinden we het belangrijk en leuk om met zijn allen de week af te sluiten met een drankje en hapje erbij. Kenmerkend is onze nuchtere Brabantse aanpakkersmentaliteit. Pas jij daarbij? Dan gaan bij ons alle deuren voor je open.

Dit krijg je van ons

 • Goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring, en conform de cao voor het Technisch installatiebedrijf.
 • Een team met fijne collega’s.
 • Vergoeding voor de reistijd van en naar projecten.
 • Een goede pensioenregeling.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
 • Een persoonlijk loopbaanplan, volop doorgroeimogelijkheden en een uitgebreid aanbod van cursussen en opleidingen.
 • Korting op de aanschaf van elektrotechnische gereedschappen en materialen.

Reageer nu!
Ben jij onze nieuwe leidinggevend monteur elektrotechniek? Stuur dan een korte motivatie met informatie over je werkervaring naar pz@evansantvoort.nl. Of stuur een appje met deze info naar 06 – 53 52 58 15. Dan nemen wij contact met je op. Heb je nog vragen? Bel of app gerust!

 

 

 

, ,

Menu