Runweg 30 5258 BN Berlicum073 5032272Inloggen

Elektro van Santvoort deelt kennis over LED

Elektro van Santvoort deelt kennis over LED

Op woensdag 5 juni heeft Elektro van Santvoort voor een aantal van haar relaties een inspirerende en leerzame middag in het Lighting and Application Center van Philips in Eindhoven verzorgd. Elektro van Santvoort bestaat 40 jaar! Een mijlpaal waar we trots op zijn. We vieren dit zonder groot feest, maar wel met iets wat we allemaal nodig hebben en waar we plezier aan beleven; het delen van kennis.

Mogelijkheden van LED

Deze middag, die geheel in het teken van verlichting en specifiek led-verlichting stond, bood onze gasten de gelegenheid om nader kennis te maken met de mogelijkheden en toepassingen van led-verlichting. Er is geen betere manier om uit te leggen wat het verschil is in lichtoplossingen dan de effecten ervan te zien en te ervaren.

Positieve reacties

Elektro van Santvoort werkt al jarenlang samen met Philips als het gaat om lichttoepassingen. Samen met hen hebben we in het LAC laten zien dat we graag meedenken met onze opdrachtgevers en kennis willen delen. Naast een goede opkomst zijn het vooral de positieve reacties van onze gasten die er voor zorgen dat wij heel tevreden terugkijken op een geslaagd evenement.

Lees verder op: http://www.regioinbedrijf.nl/bedrijfsnieuws/elektro-van-santvoort-deelt-kennis-over-led.5509/

 

Menu